Pritvor za prijatelje Marka Milićeva

Izvor: RTV Pink, 20.Avg.2014, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pritvor za prijatelje Marka Milićeva

Treći osnovni sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana za šest prijatelja Marka Milićeva, koji se sumnjiče da su mu pomogli nakon što je, kako se sumnja, 25. jula svojim vozilom "mini kantrimen" na Brankovom mostu udario Luku Jovanovića koji je potom preminuo.



Sudija za prethodni postupak je na predlog Tužilaštva odredio pritvor Bratislavu Vesoviću Bojani Petrović, Nikoli Lepenu, Dani Manevski, Tamari Bogdanović i Milici Novaković, rekao je Tanjugu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTV Pink << tužilac Trećeg osnovnog tužilaštva Boris Pavlović. Pritvor im je određen posle saslušanja koje je počelo sinoć, a završeno tokom noći. Taksisti Saši Jankoviću pritvor je određen u ponedeljak, a za Milićevim je sinoć raspisana crvena Interpolova poternica, kako bi bio uhapšen gde god da bude identifikovan. Poternica je raspisana i na ime Marko Milićev i na ime Marko Marković, jer se sumnja da koristi dva pasoša. Milićev je osumnjičen da je, nakon što je svojim autom "katrimen" usmrtio Luku Jovanovića 25. jula na Brankovom mostu, sa prijateljima pobegao sa lica mesta, a 15 dana kasnije i iz zemlje.

Nastavak na RTV Pink...






Povezane vesti

BEZOBRAZNO: Tamara Bogdanović posle gaženja Luke otišla u provod pa kačila slike svoje zadnjice!

Izvor: Kurir, 21.Avg.2014, 08:29

Umesto da ode u policiju i ispriča šta se desilo, bez imalo morala na Fejsbuk je postavila slike svoje zadnjice, torbi, cipela i iscepanih farmerki!..BEOGRAD - Tamara Bogdanović i Milica Novaković, saučesnice Marka Milićeva, nakon što su mu pomogle da prikrije tragove zločina na Brankovom mostu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.