Pritvor za napadače na TV Pink

Izvor: S media, 10.Okt.2009, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pritvor za napadače na TV Pink

Istražni sudija Okružnog suda u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana Milanu Š. i Goranu P. zbog učešća u bombaškom napadu na Pink televiziju, potvrdila za Radio S Ivana Ramić.

Portparolka Okružnog suda u Beogradu Ivana Ramić izjavila je za Radio S, da su oni juče privedeni istražnom sudiji koji ih je saslušao.

Oni su osumnjičeni za pokušaj ubistva, nedozvoljeno držanje oružja i nasilničko ponašanje.

Sudija im je odredio pritvor zbog opasnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << od bekstva, mogućnosti da utiču na svedoke, opasnosti da bi mogli da ponovo krivično delo, kao i zbog okolnosti pod kojima je to delo izvršeno.

Beogradska policija je saopštila je u petak da je uhapsila Milana Š. (24) i Gorana P. (32) osumnjičene za napad na radnike obezbednjenja RTV Pink i bacanje bombe na tu medijsku kuću.

U saopštenju se navodi da se još tri osobe dovode u vezu sa napadom na radnike obezbednjenja RTV Pink 2. oktobra i sa bacanjem bombe na kuću u ulici Neznanog junaka u Beogradu 3. oktobra.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pritvor napadačima na TV Pink

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Okt.2009

BEOGRAD - Dvojici osumnjičenih za bacanje bombi na TV Pink određen je pritvor od 30 dana, izjavila je danas Tanjugu portparol Okružnog suda u Beogradu Ivana Ramić...Ramićeva je napomenula da je istražni suduja saslušao osumnjičene Milana Šušu i Gorana Petrovića i pokrenuo istragu protiv njih,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Pritvor napadačima na RTV Pink

Izvor: B92, 10.Okt.2009

Beograd -- Istražni sudija Okružnog suda u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana Milanu Š. i Goranu P. zbog učešća u bombaškom napadu na zgradu RTV Pink... Portparolka tog suda Ivana Ramić izjavila je da su oni juče privedeni istražnom sudiji koji ih je saslušao. Oni su osumnjičeni za pokušaj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.