Pritvor vozaču pežoa

Izvor: Blic, 05.Jun.2011, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pritvor vozaču "pežoa"

NIŠ - Milošu N. (21), vozaču „pežoa 106“ u kojem je 3. juna oko 2.15 časova nakon sletanja sa kolovoza poginula putnica Tanja Ristić (25) iz Bele Palanke a pet osoba je teže ili lakše povređeno, juče je određen pritvor zbog sumnje da je vozeći pod dejstvom alkohola počinio teško delo protiv bezbednosti saobraćaja.

Lekari se još bore za život Miloša M. (22) iz naselja Nikola Tesla koji je u teškom stanju, u komi na aparatima za disanje. Teško su povređeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i Marija D. (26) iz Niša i Žarko Nikolić (19) iz Pasi Poljane, dok su vozač Miloš N. i suvozač Jovan C. (21) iz Pasi Poljane zadobili lake povrede.

Roditelji Nikolića koji je umesto na proslavi mature završio na hirurškom stolu, još su u šoku zbog svega što se desilo i nadaju se da će uspeti da se oporavi.

- Žarko je bio u gradu sa Milošem N. i Jovanom C. s kojima se zna odranije. Pri povratku iz kafića, Miloš je pristao da do centra grada poveze dve devojke i mladića koji je bio sa njima, koje naš sin nije poznavao. Miloš N. nam je ispričao da je u Knjaževačkoj ulici jedan vozač koji je dolazio iz suprotnog smera krivudao po kolovozu velikom brzinom praveći slalom i da mu se učinilo da će ih udariti, zbog čega je povukao malo volan u stranu. Nakon toga se više ničega ne seća. Naš sin nam je rekao da se ničega ne seća od izlaska iz kafića i sedanja u auto - pričaju Žarkovi roditelji Gordana i Jugoslav.

Oni kažu da je posle udesa Žarko uspeo da se izvuče iz automobila i pozove Hitnu pomoć, a onda ga je jedan taksista odvezao u bolnicu.

- Operisan je, ima prelom dva rebra i izvađena mu je slezina. Tog dana je završio školu i trebalo je uveče da ide na proslavu mature. Ceo dan neprekidno zovu drugovi iz škole i pitaju za njega. Nadamo se samo da će da bude dobro - priča Gordana.

Inače, u Beloj Palanci juče je sahranjena Tanja Ristić. Ona je, kako saznajemo, živela u Nišu privatno već četiri godine sa bratom, a radila je u jednom lokalu u centru Niša.

Povezane vesti: Devojka preminula u bolnici, mladić se bori za život Lančani sudar 127 vozila na autoputu Abu Dabi-Dubai Vozač nakon sudara odleteo 200 metara od puta Šamac: Dva vozača poginula u direktnom sudaru Lekar poginuo pomažući povređenima

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Devojka stradala zbog pijanog vozača

Izvor: Press, 05.Jun.2011

Istražni sudija Višeg suda u Nišu odredio je pritvor do 30 dana Milošu N. (21), vozaču „pežoa" iz tog grada, koji je u noći između četvrtka i petka izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je jedna devojka poginula, a tri osobe teško povređene

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.