Prijateljicu ubo dva puta nožem u grudi,  pa legao da spava

Izvor: Blic, 01.Sep.2009, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijateljicu ubo dva puta nožem u grudi, pa legao da spava

Užice - Milojko J. (44), poljoprivrednik iz Lunovog Sela, pokušao je pre tri dana da ubije svoju prijateljicu Branku K. (42) iz Užica, tako što se pod okriljem mraka ušunjao u kuću i dva puta joj zario kuhinjski nož u grudi.

Branka K. se oporavlja u užičkoj bolnici

Povređena žena, kojoj sečivo srećom nije oštetilo vitalne organe, oporavlja se u užičkoj bolnici, dok je Milojko J. uhapšen nekoliko sati posle ovog događaja u svojoj kući.

Samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zahvaljujući pukoj sreći Branka K. je preživela osvetu svog prijatelja, koji je pred istražnim organima priznao da je nožem na nju nasrnuo sumnjajući da ga ona vara sa drugim muškarcem. Sve se odigralo u noći između petka i subote u Lunovom Selu, u kući njene svekrve, majke njenog pokojnog muža, u čijoj blizini i Milojko J. živi.

Prema nezvaničnim saznanjima „Blica”, Milojko je u petak pozvao telefonom Branku, koja je na Crnogorskom primorju letovala sa prijateljem M. V. i ćerkom. Navodno, Milojko je kazao Branki da je njena svekrva, koja živi sama, teško bolesna i da joj treba pomoć. Ne proverivši ono što joj je Milojko ispričao, uverena da je majci njenog pokojnog muža loše, Branka je istog dana prekinula odmor i sa ćerkom i M. V. se odmah zaputila prema Užicu.

Tokom noći njih troje su stigli u Lunovo Selo gde su se uverili da je starica živa i zdrava, ne znajući da ih je tu u dvorištu, skriven u mraku, sačekao Milojko J. naoružan kuhinjskim nožem. Strpljivo je čekao do trenutka kada je Branka ostala sama u kući, pa je upao unutra i nasrnuo na nju. Ščepao ju je levom rukom za vrat, zatim joj naglo privukao glavu prema sebi, a onda je nožem ubo dva puta u grudi. Čuvši vrisak žene, M. V. je utrčao u kuću, s leđa skočio na Milojka, oborio ga na pod i savladao ga. Tek pošto se nasilnik smirio M. V. ga je pustio, a zatim pokušao da pomogne Branki koja je ležala u lokvi krvi i zapomagala.

Iskoristivši gužvu, Milojko je istrčao van i otišao svojoj kući, udaljenoj oko kilometar.

- Došao je kući i legao da spava. Prethodno je majci rekao da će ga uskoro tražiti policajci i da ga probudi kada oni stignu. Prilikom hapšenja bio je sasvim miran. U pitanju je osoba bez ikakvih psihičkih poremećaja, sasvim svesna i pribrana. Prilikom saslušanja kazao je da se na ovaj čin odlučio kako bi se osvetio ženi koja neće više da se viđa sa njim i za koju sumnja da ima novog ljubavnika - kaže izvor „Blica” iz policije.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pritvoren zbog pokušaja ubistva

Izvor: S media, 31.Avg.2009, 13:40

Užička policija pritvorila je Milojka J. (44) iz Lunovog Sela zbog postojanja osnovane sumnje da je pokušao da ubije Branku K. (42) iz Užica. ..Osumnjičeni je, kako tvrdi policija, pre dva dana došao u porodičnu kuću Branke K. i nožem, koji je sa sobom poneo, zadao joj dva udarca, u predelu...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.