Preminuo od prekomerne upotrebe droge

Izvor: S media, 25.Okt.2010, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo od prekomerne upotrebe droge

Policija je uhapsila Latinku Z. (39) iz Laćarka zbog osnovane sumnje da je u svom stanu omogućila uživanje droge 29-godišnjem muškarcu, koji je preminuo od posledica prekomerne upotrebe metadona, saopštila je Policijska uprava Sremska Mitrovica.

Kako je navedeno, osnovano se sumnja da je Latinka Z. izvršila krivična dela omogućavanja uživanja opojnih droga i neovlašćeno držanje opojnih droga, a uhapšen je i Jovan V. (54) iz Sremske Mitrovice zbog neovlašćene proizvodnje >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i stavljanja u promet opojnih droga.

Preminuli je drogu kupio od Jovana V., od koga je policija oduzela tri bočice metatona i tri vrste lekova sa liste opojnih droga.

Manja količina tableta pronadena je i u stanu osumnjičene.

Latinka Z. i Jovan V. su uz krivičnu prijavu privedeni istražnom sudiji Višeg suda u Sremskoj Mitrovici, koji im je nakon saslušanja odredio pritvor do mesec dana, navodi se u policijskom saopštenju.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DEVET KRAĐA U TOKU NOĆI

Izvor: Kurir, 25.Okt.2010

UŽICE - Miloša Pavlovića (19) i Milivoja Topalovića (21) iz Arilja policija u Požegi pritvorila ih je zbog osnovane sumnje da su u toku jedne noći izvršili devet teških krađa, saopštila je Policijska uprava u Užicu...Osumnjičeni su, kako je navedeno u saopštenju, pretprošle noći u saradnji...

Nastavak na Kurir...

Devet krađa u toku jedne noći

Izvor: Blic, 25.Okt.2010

Policija u Požegi pritvorila je Miloša Pavlovića (19) i Milivoja Topalovica (21) iz Arilja zbog osnovane sumnje da su u toku jedne noći izvršili devet teških krađa, saopštila je danas Policijska uprava u Užicu. ..Osumnjičeni su, kako je navedeno u saopštenju, pretprošle noći u saizvršilaštvu...

Nastavak na Blic...

Pritvor zbog prodaje droge

Izvor: Glas javnosti, 26.Okt.2010, 07:11

BEOGRAD - Jovana V. (54) iz Sremske Mitrovice, koji se sumnjiči da je prodao drogu i Latinka Z. (39) iz Laćarka, policija u Sremskoj Mitrovici uhapsila je zbog smrti 29-godišnjeg mladića, koji je preminuo od posledica predoziranja drogom, saopšteno je iz te policijske uprave...Policija je od Jovana...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.