Izvor: Blic, 27.Jun.2016, 00:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požega: Bomba ispred kuće komandira policije

U Požegu je danas pristigla ekipa Nacionalnog kriminalističkog centra MUP-a Srbije koja bi trebalo da ukloni neeksplodiranu bombu koju je neko sinoć bacio u dvorište Slobodana Pejovića, komandira Policijske stanice u Požegi.

Uporedo sa ovim traje potraga za licem koje je bacilo crnu, defanzivnu kašikaru pred ulazna vrata porodice Pejović. Kako nam je nezvanično rečeno u požeškoj policiji, trenutno se pregledavaju snimci sigurnosnih kamera sa okolnih objekata.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Kuća Slobodana Pejovića nalazi se u centru grada, na samo 50 metara od policijske stanice, a u njoj nije bilo nikoga kada je kašikara bačena u dvorište.

- Bomba, zatečena 70 centimetara od stepeništa pred vratima kuće, nije eksplodirala jer se slomila alka na njenom osiguraču što je sprečilo detonaciju, - priča izvor „Blica“.

Pretpostavka je, kaže on, da je bomba bačena sinoć oko 20.30 kada je jedan od pozornika primetio čoveka pred Pejovićevim dvorište.

- Slobodan i njegova porodica juče su bili kod familije u Prijepolju. Vest o bombi pred kućom javljena mu je dok se preko Zlatibora vraćao u Požegu. Iz straha, vratio je decu je decu u Prijepolje, - kaže naš sagovornik.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.