Požar u fabrici Milan Blagojević: Teško povređena dva radnika

Izvor: Vesti-online.com, 15.Jul.2017, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar u fabrici "Milan Blagojević": Teško povređena dva radnika

U fabrici "Milan Blagojević - namenska" u Lučanima oko 19:25h izbio je požar tehnološkog otpada u kome su povređena dva radnika, od kojih jedan teže.

Oba radnika su primljena na intenzivnu negu čačanske bolnice sa teškim telesnim povredama - opekotinama, koje su zahvatile velike površine tela, javlja RTS.

Kako se navodi, jednom od povređenih radnika opekotine su zahvatile 90 odsto tela.

U bolnici u Čačku pripremaju se da transportuju povređene >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << za Beograd.

Kako je RTS-u rečeno, nesreća se dogodila iako su radnici vodili računa o svim bezbednosnim propisima.

Kako je saopštilo Ministarstvo odbrane, povređeni radnici su zbrinuti u bolnici u Čačku.

Požar se desio ispred pogona za proizvodnju raketnih goriva i pričinio je manju materijalnu štetu, dodaje se u saopštenju.

Nadležni organi utvrdiće uzroke i okolnosti nastanka vanrednog događaja.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Teško povređena dva radnika u požaru u fabrici "Milan Blagojević"

Izvor: Radio 021, 15.Jul.2017

U požaru u fabrici "Milan Blagojević – namenska" u Lučanima teško su povređena dva radnika...Jednom od njih opekotine su zahvatile 90 odsto tela, javlja RTS...Povređeni radnici nalaze se na intenzivnoj nezi čačanske bolnice, a biće prebačeni u Beograd, na Specijalnu kliniku za opekotine...Vatra...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.