Izvor: CrnaHronika.rs, 22.Mar.2011, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodična tragedija u Surčinu

Beograd - Trostruko ubistvo i samoubistvo dogodilo se u beogradskom naselju Surčin, rečeno je za B92 u Ministarstvu unutrašnjih poslova.U porodičnoj tragediji, koja se dogodila u Ulici palih boraca broj 1, ubijene su dve odrasle osobe i dete, a ubica se posle zločina ubio.Cvijan P. (57) iz Zvornika, izvršio je trostruko ubistvo i na kraju se ubio. Najmlađa žrtva ima svega tri godine.Rafal iz automatske puške odneo je tri života - Srećka M, njegovog sina Srđana i trogodišnjeg unuka Aleksu.Cvijan P, bivši pašenog Srećka M, na žrtve je pucao iz automatskog oružja nakon svađe, a zatim je izvršio samoubistvo. Komšije sa kojima je razgovarala ekipa B92 kažu da su čuli buku, ali navode da su mislili da je eksplodirala plinska boca.
Tek kad su dotrčali da pomognu, shvatili su kakva tragedija se dogodila.Uviđaj je na licu mesta izvršio istražni sudija Višeg suda u Beogradu, kao i specijalizovna služba beogradske Uprave kriminalističke policije.Komšije navode da je motiv zločina raniji neraščišćeni računi.Očevici tvrde da je ubica najavio ubistvo rečima: 'Pobiću vam sve muško u porodici'.Dvojica muškaraca i dete pokušali su da se spasu bežeći u podrum, gde ih je ubica i zatekao.Pored četiri tela bila je i automatska puška, kojom je najverovatnije ovo ubistvo i izvršeno.
Video:
Porodična tragedija u Surčinu
 
Ilustracija, Izvor: b92.net

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TROSTRUKO UBISTVO I SAMOUBISTVO U SURČINU

Izvor: Kurir, 22.Mar.2011

BEOGRAD - U beogradskom naselju Surčin u Skojevskoj ulici oko 12 časova došlo je do porodične tragedije u kojoj je, prema nepotvrđenim informacijama, mlađi muškarac pištoljem ubio troje ljudi, među kojima i trogodišnje dete, a zatim izvršio samoubistvo...BEOGRAD - U beogradskom naselju Surčin...

Nastavak na Kurir...

VIDEO: Počinio trostruko ubistvo, a potom se ubio

Izvor: Radio 021, 22.Mar.2011

U beogradskom naselju Surčin danas je četrdesetogodišnji muškarac, čiji identitet još nije saopšten, počinio trostruko ubistvo, a potom samoubistvo.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.