Policija zaplenila 29 kg skanka

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jul.2014, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija zaplenila 29 kg skanka

Policija Srbije, u saradnji sa policijom Makedonije i Centrom za sprovođenje zakona u Jugoistočnoj Evropi, presekla je kanal krijumčarenja narkotika i zaplenila 29 kilograma droge "skank", saopštilo je u nedelju Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Foto: Ilustracija

Droga je bila namenjena ilegalnom tržištu zemalja zapadne Evrope, a vrednost nađenih narkotika procenjena je na 50.000 evra. Na prelazu "Batrovci", na granici s Hrvatskom, gde je droga nađena, uhapšen >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je I.A, državljanin Makedonije, zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

 

On je, pri izlasku iz Srbije, u putničkom vozilu makedonskih registarskih oznaka pokušao da prokrijumčari 29 kilograma "skanka" - genetski modifikovane marihuane.

 

Droga je u 60 paketa bila skrivena u duplom dnu kabine vozila, u namenski napravljenom prostoru za krijumčarenje. Osumnjičenom je određena mera zadržavanja do 48 časova i potom će biti predat Višem tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Kod dilera pronađen kilogram marihuane

Izvor: Akter, 22.Jul.2014

Pripadnici beogradske policije uhapsili su M. P. (1989) iz Beograda, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo stavljanje u promet opojnih droga

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.