Policija rasvetlila 15 razbojništava u Beogradu

Izvor: Studio B, 09.Okt.2015, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija rasvetlila 15 razbojništava u Beogradu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova rasvetlili su 15 krivičnih dela razbojništva koja su se dogodila u periodu od jula do oktobra na teritorijima opština Zemun, Surčin, Novi Beograd, Stara Pazova, Inđija, Šimanovci i Vojka, saopšteno je iz MUP-a.

Kako je navedeno, sumnja se da je jedan od izvršalaca svojim vozilom marke ''jugo'' dovozio drugog do prodavnica u koje bi on ulazio maskiran i uz pretnju nožem ili šrafcigerom od prodavaca uzimao novac od pazara, a potom su se vozilom udaljavali sa lica mesta.

Zbog osnovane sumnje da su izvršili krivična dela razbojništva, protiv njih će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

SERIJSKI RAZBOJNICI Uhapšeni zbog 15 pljački od Novog Beograda do Inđije

Izvor: Blic, 09.Okt.2015

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu rasvetlili su 15 krivičnih dela razbojništvo, koja su se dogodila u periodu od jula do oktobra 2015. godine, na teritorijima opština Zemun, Surčin, Novi Beograd, Stara Pazova, Inđija, Šimanovci i Vojka...Sumnja se da je jedan od izvršalaca...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.