Izvor: Blic, 28.Sep.2016, 08:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija pronašla 130 kilograma skanka u iznajmljenom stanu

Službenici podgoričke policije zaplenili su džakove sa oko 130 kilograma materije za koju se veruje da je skank, dok je za muškarcem čiji su inicijali S.A. (43) raspisana potraga, saopštila je crnogorska policija.

Na osnovu operativnih saznanja i prethodno dobijenom nalogu sudije za istrage, policijski službenici su upali u iznajmljeni stan u blizini autobuske stanice u Podgorici, koji je koristio osumnjičeni.

Prilikom pretresa, u hodniku i spavaćoj sobi pronađeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su džakovi i dve torbe u kojima je bilo 130 pakovanja sa po jednim kilogramom droge, najverovatnije skanka, saopštila je policija.

Pošto su pronašli drogu, službenici su pozvali kolege iz Odeljenja za brobu protiv droga, sektora kriminalističke policije i zajedno sa njima obavili uviđaj.

Nađena droga je izuzeta i upućena na veštačenje u forenzički centar u Danilovgradu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pronađeno 130 kilograma skanka u iznajmljenom stanu

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Sep.2016

PODGORICA - Službenici podgoričke policije zaplijenili su džakove sa oko 130 kilograma materije za koju se vjeruje da je skank, dok je za muškarcem čiji su inicijali S.A. /43/ raspisana potraga, saopštila je crnogorska policija...Na osnovu operativnih saznanja i prethodno dobijenom nalogu sudije...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.