Poginuo na gradilištu novog Žeželjevog mosta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jun.2017, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo na gradilištu novog Žeželjevog mosta

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu su, po odobrenju nadležnog tužilaštva, odredili meru zadržavanja G.G.V. (1956) i G.F. (1977), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška dela protiv opšte sigurnosti u vezi sa krivičnim delom nepravilno i nepropisno izvođenje građevniskih radova.

Oni se terete da nisu poštovali propise pri izvođenju građevinskih radova, usled čega je došlo do pada armature i povređivanja dvojice radnika >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na gradilištu novog Žeželjevog mosta. Od zadobijenih povreda jedan od radnika je preminuo.

Osumnjičeni će, u zakonskom roku, uz odgovarajuću krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radnik poginuo prilikom radova na Žeželjevom mostu

Izvor: N1 televizija, 26.Jun.2017

Jedan radnik je poginuo, a drugi je povređen prilikom pada armature na Žeželjevom mostu, a novosadska policija je odredila meru zadržavanja za dva lica, pod sumnjom da nisu poštovali propise pri izvođenju građevinskih radova, što je dovelo da pada armature, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.