Poginule majka, ćerka i baka

Izvor: Vesti-online.com, 30.Apr.2016, 03:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginule majka, ćerka i baka

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Novi Pazar - Sjenica poginula je devojčica Lejla Šipčanin (2), njena majka Binaida Muratović (26), baka Ajka Šipčanin (50), dok je otac devojčice Amel Šipčanin (29) teško povređen.

Do udesa je došlo u četvrtak veče, oko 22 sata, kada se automobil marke zastava 101, u kojoj se nalazila porodica Šipčanin, direktno sudario sa vozilom folksvagen pasat kojim je upravljao A. K.

- Od siline udara devojčica, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << njena majka i baka su preminule na licu mesta, dok je vozač teško povređen. Odmah je transportovan u užičku bolnicu - kažu u sjeničkoj policiji za "Vesti".

Oni dodaju da je u toku istraga svih okolnosti nesreće.

- Njih četvoro su bili u zastavi kojom je upravljao A. Š, a koja se kretala iz pravca Novog Pazara ka Sjenici. U jednom trenutku došlo je do direktnog sudara sa automobilom pasat za čijim je volanom bio A. K, koji je u udesu lakše povređen - kažu za medije u novopazarskoj policiji.

U Zdravstvenom centru Užice kažu da je Amel primljen sa povredama opasnim po život.

- Pacijent ima višestruke prelome i zbrinut je na intenzivnoj nezi hirurgije. Njegovo zdravstveno stanje je trenutno stabilno i pod konstantnim je lekarskim nadzorom - ističu u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Vozač pasat A. K. je lakše povređen. Nakon ukazane pomoći je saslušan u policiji, a sjeničko tužilaštvo mu je odredilo pritvor.

- Zadržavanje do 48 časova mu je određeno zbog mogućeg uticaja na svedoke, reakcije javnosti i nesmetanog vođenja istrage - objašnjava javni tužilac Nurija Rožajac.

Osim njega, u vozilu su se nalazili i K. Z, kao i E. K. koji je zadobio teške povrede. I on je transportovan u Užice, gde je smešten na Ortopediji i nije životno ugrožen, dok su K. Z. konstatovane lakše povrede.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

UŽAS U SJENICI: Nejla (4) ostala bez majke, sestre (2) i bake, teško povređeni otac jedina nada!

Izvor: Kurir, 30.Apr.2016

...Amel Šipčanin, bivši bokser iz Novog Pazara, izgubio je u saobraćajnoj nesreći kod Sjenice majku Ajku (50), suprugu Binaidu (26) i ćerkicu Lejlu (2), dok je on zadobio teške povrede! Amel ima i ćerkicu Nejlu (4), koja, na sreću, nije bila s njima u kolima..Tragedija se dogodila u četvrtak...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.