Izvor: Blic, 05.Maj.2015, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Pasatom" se zakucao u stub ulične rasvete u Nišu

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila danas oko 14 časova u ulici Cara Dušana u Nišu, vozač je pri velikoj brzini izgubio kontrolu nad svojim automobilom i udario u kontejnere na trotoaru i betonski stub ulične rasvete.

Osim velike materijalne štete na automobilu “volkswagen passat ”, niških registarskih oznaka, na sreću nije bilo smrtno nastradalih, ni povređenih putnika i dugih učesnika u saobraćaju.

Saobraćajna policija je vrlo brzo obezbedila mesto >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nezgode, obavila uviđaj i normalizovala saobraćaj.

Za sada nije poznato zbog čega je vozač izgubio kontrolu nad vozilom.

Dežurni tužilac je naložio preduzimanje istražnih mera radi utvrđivanja svih okolnosti saobraćajne nesreće i odgovornosti vozača.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Napravio karambol u Nišu

Izvor: Blic, 05.Maj.2015

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila danas oko 14 časova u Ulici Cara Dušana u Nišu samo srećom nije bilo povređenih učesnika u saobraćaju...Do udesa je došlo kada je vozač automobila marke „folkvagen pasat“, pod još neutvrđenim okolnostima, izgubio kontrolu nad vozilom pa je udario...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.