Izvor: Blic, 29.Sep.2016, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREVARA U NOVOM SADU Dva puta prodavao iste stanove, zaradio skoro 300 miliona

Policija je podnela krivičnu prijavu protiv Novosađanina (38), vlasnika građevinske firme koji je prodajući stanove prevario 40 ljudi.

Mimo zakona je zaradio više od 292 miliona dinara, a novac nije prošao kroz dokumentaciju preduzeća.

Kako navode u policiji ovaj Novosađanin je od 2011. do 2014. godine uzeo novac za stanove od ljudi, a nikada im nije predao završene stanove. Jedan deo ljude je prevario i tako što je dva puta prodavao iste stanove.

Policija je protiv njega podnela prijavu za zloupotrebu položaja odgovornog lica i falsifikovanje službene isprave.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NS: Prevario 40 osoba za stanove

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Sep.2016

Protiv vlasnika i direktora jedne građevinske firme iz Novog Sada policija je podnela krivičnu prijavu kojom se tereti da je uzeo novac od 40 oštećenih građana za stanove koje im nikada nije predao...Taj Novosađanin (38) se tereti da je građanima u nekim slučajevima i duplo prodavao stanove,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.