PREDOZIRANA POČINILA MASAKR: Unuka slavnog glumca ubila majku i babu satarom!

Izvor: Kurir, 03.Mar.2015, 09:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDOZIRANA POČINILA MASAKR: Unuka slavnog glumca ubila majku i babu satarom!

Teodora Viktorović, čiji je deda glumio u „Boljem životu“, uhapšena zbog sumnje da je satarom usmrtila majku Ljilju i baku Ivanku. Priveden i njen suprug Branislav Stamenkov

BEOGRAD - Teodora Viktorović (39), unuka glumca Mihajla Viktorovića, čuvenog Ciganovića iz „Boljeg života“, uhapšena je zbog sumnje da je satarom ubila majku Ljiljanu (62) i baku Ivanku Đukić (91) u stanu u Mileševskoj ulici u kojem se nalazila i njena šestomesečna ćerka!

Policija >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je uhapsila i njenog nevančanog supruga Branislava Stamenkova (39), čija uloga u ovom zločinu tek treba da se ispita, jer je i on bio u stanu u vreme zločina. Teodora je odvezena u teškom stanju na VMA jer je bila predozirana alkoholom i lekovima.

Posao

PRODAJE NAKIT PREKO FEJSA, MUŽ RADI U POZORIŠTU

Komšije kažu da se Teodora bavila izradom nakita od poludragog kamenja, koji je reklamirala na Fejsbuku, dok su supruga Branislava Stamenkova viđali kako ide na posao u jedno beogradsko pozorište.

Alkohol i lekovi

IMALA 3,5 PROMILA ALKOHOLA

Teodora Viktorović imala je posle zločina oko 3,5 promila alkohola u krvi i nije bila sposobna da odgovara na pitanja. Na VMA je ustanovljeno da je koristila tablete i alkohol.

- Ona je svesna i njeno zdravstveno stanje je za sada stabilno - rekli su lekari.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MASAKR: Unuka slavnog glumca ubila majku i babu satarom!

Izvor: NaDlanu.com, 03.Mar.2015

Teodora Viktorović, čiji je deda glumio u „Boljem životu“, uhapšena zbog sumnje da je satarom usmrtila majku Ljilju i baku Ivanku. Priveden i njen suprug Branislav Stamenkov..Teodora Viktorović (39), unuka glumca Mihajla Viktorovića, čuvenog Ciganovića iz „Boljeg života“, uhapšena je...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.