Izvor: Blic, 03.Maj.2016, 08:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POŽAR NA KARABURMI Povređeno dete od tri godine

U beogradskom naselju Karaburma jutros je izbio požar, a vatrogasci i lekarske ekipe nalaze se na licu mesta, rečeno je agenciji Beta.

Požar je izbio oko 7.26 u stanu u Ulici Pere Ćetkovića, na teren su izašle tri lekarske ekipe od kojih jedna prevozi povređene do Vojno-medicinske akademije.

Među njima je i dete od tri godine koje će biti prevezeno na Institut za majku i dete.

U vatrogasnoj službi je rečeno da je požar lokalizovan i da su na terenu tri ekipe sa 14 vatrogasaca.

U Beogradu je tokom noći i na Kosančićevom vencu izbio požar, a jedna muška osoba stara 27 godina prevezena je na VMA, jer se nadisala dima.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IZGOREO STAN NA KARABURMI, DETE (3) PREBAČENO NA INSTITUT Komšije: Dim je kuljao, svi smo se gušili!

Izvor: Kurir, 03.Maj.2016

...Požar je izbio oko 726 časova u stanu u Ulici Pere Ćetkovića, na teren su izašle tri lekarske ekipe od kojih je jedna prevezla šest osoba do Vojno-medicinske akademije Dvojica vatrogasaca zadobili su opekotine tokom gašenja požara i prevezeni su u Kliniku za opekotine u Zvečanskoj..Medju...

Nastavak na Kurir...

Požar na Karaburmi - troje prevezeno na VMA

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Maj.2016

U požaru koji je izbio u beogradskom naselju Karaburma tri osobe su se nagutale dima, zbog čega su prevezene na VMA, a dva vatrogasaca su prevezena na Institut za opekotine u Zvečanskoj, rečeno je agenciji Beta u Hitnoj pomoći...Kako je navedeno, dete staro tri godine je na insistiranje majke preventivno...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.