Izvor: Blic, 27.Jun.2017, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKUŠAJ UBISTVA U BRODAREVU Poznanika izvukao iz kola pa ga PAJSEROM tukao po glavi

Pred Višim sudom u Užicu određen je pritvor E.M. (36) iz Brodareva pod sumnjom da je metalnom palicom pokušao da ubije svog poznanika H.A. (52) iz Bijelog Polja, državljanina Crne Gore i Švedske.

E.M. se stavlja na teret da je na magistrali kroz centar Brodareva svojim automobilom preprečio put vozilu kojim je H.A. pokušao da izađe sa parkinga, a zatim potegao pajser. Njime je najpre razbio šoferšajbnu i vrata auta koji je presreo, a potom iz njega izvukao H.A. koga je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << više puta pajserom udario po glavi.

Napadač je teško povređenog Bjelopoljca sa švedskim pasošem ostavio da leži na ulici i pobegao sa lica mesta, ali je nedugo zatim uhapšen. H.A. je u komi prebačen na lečenje u Podgoricu.

Motiv napada još uvek nije poznat, a E.M. kome se stavlja na teret ubistvo u pokušaju pred policijom je negirao da je pretukao i teško povredio H.A.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uzeo je pajser, izvukao druga iz kola, a onda je počeo sam horor: Krv prštala na sve strane

Izvor: Telegraf.rs, 27.Jun.2017

E.M. (36) iz Brodareva uhapšen je pod sumnjom da je pajserom, odnosno, metalnom palicom pokušao da ubije svoj poznanika H.A. (52) iz Bijelog Polja...Navodi se da je na magistrali kroz centar Brodareva, kod Prijepolja, E.M. svojim autom preprečio put kolima u kojima je bio H.A. Potom je iz svojih kola...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.