PLJAČKA MENJAČNICE: Radnica skočila na razbojnika i oborila ga!

Izvor: Kurir, 31.Jul.2014, 07:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PLJAČKA MENJAČNICE: Radnica skočila na razbojnika i oborila ga!

S. P. s pištoljem pokušao da opljačka menjačnicu, ali ga je radnica sprečila

KRAGUJEVAC - Policija je posle 29 dana potrage uhapsila S. P. (23) zbog sumnje da je 1. jula pokušao da opljačka menjačnicu „Skaj“ u Kragujevcu.

U tome nije uspela jer ga je sprečila radnica I. P. (39), koja ga je goloruka napala iako je u nju uperio pištolj!

I. P. je tog dana bila sama u lokalu i videla je kad je pljačkaš navukao na glavu kapuljaču >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << dukserice i izvadio pištolj.

- Sačekala je razbojnika, koji je zastakljenom pultu prišao sa uperenim pištoljem, skočila na njega i oborila ga. Počeli su da se gušaju i otimaju oko pištolja, koji je dvaput opalio. Srećom, meci su završili u zidu, a razbojnik je uspeo da se otrgne i udari pištoljem radnicu u glavu.

Srećom, ona je zadobila samo rasekotinu - kaže Kurirov izvor iz istrage.

Osumnjičenom S. P. je određeno policijsko zadržavanje do saslušanja zbog pokušaja razbojništva i nedozvoljenog držanja oružja.

(B. V.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.