Izvor: Blic, 08.Dec.2016, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAKLENA SREDA U ŠKOLI U ŠAPCU Za nekoliko sati staford izujedao troje dece, automobil udario đaka!

Paklena sreda u OŠ "Jevrem Obrenović" u Šapcu. Samo u razmaku od nekoliko sati, troje učenika ove škole, pre početka nastave povredio je pas u školskom dvorištu, da bi nakon završene nastave devetogodišnjeg đaka udario automobil.

Dečak Đ. M. (9) zadobio je teške telesne povrede u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u sredu oko 18.30 časova u blizini OŠ "Jevrem Obrenović". Njega je dok je pretrčavao ulicu, automobilom udario B.B. iz Šapca. Vozač je odmah pozvao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << hitnu pomoć i pokušao da pomogne dečaku, saznaje "Blic" u Osnovnom javnom tužilaštvu u ovom gradu.

- Dete je sa povredama glave i karlice primljeno u urgentni prijem, a potom i zbrinuto na Odeljenju pedijatrije. Nije žviotno ugrožen, a sledi detaljna dijagnostika uz konsultacije ortopeda, neurologa i hirurga kao i kontrolni ultrazvučni pregled trubuha – rečeno je "Blicu" u Opštoj bolnici u Šapcu.

Pročitajte još

Vozač automobila B.B. nije bio u alkoholisanom stanju, kada je automobilom udaro dečaka koji je dijagonalno pretrčavao ulicu od poligona ka parku, kažu u Osnovnom javnom tužilaštvu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.