Niš: Stradao u požaru

Izvor: B92, 05.Okt.2012, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš: Stradao u požaru

Niš -- Vlasnik stana V.T. (69) izgubio je život u požaru koji je izbio noćas u ulici Druge proleterske, saopšteno je iz niške Policijske uprave.

U stanu je izgorelo pokućstvo, a u toku je utvrđivanje uzroka požara, naveli su u policiji.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Niš: Poginuo u požaru u stanu

Izvor: B92, 05.Okt.2012

Niš -- Vlasnik stana V.T. (69) izgubio je život u požaru koji je izbio noćas u stanu u ulici Druge proleterske, saopšteno je iz niške Policijske uprave...U stanu je izgorelo pokućstvo, a u toku je utvrđivanje uzroka požara, naveli su u policiji.

Nastavak na B92...

Muškarac stradao u požaru u svom stanu (video)

Izvor: RTV 5, 05.Okt.2012

Prema prvim nezvaničnim informacijama, on se ugušio od dima, ali će pravi uzrok smrti tek biti potvrđen.. U požaru je izgorelo pokućstvo u stanu, a požar je lokalizovan od strane policijskih službenika Uprave za vanredne situacije u Nišu, saopštava policija. . U toku je rad na utvrđivanju...

Nastavak na RTV 5...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.