Niš: Pet kladionica zatvoreno

Izvor: Vesti-online.com, 25.Maj.2015, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš: Pet kladionica zatvoreno

Tokom kontrole sportskih kladionica na području opštine Doljevac policija je privremeno zatvorila pet kladionica, jer nisu imale dozvolu za rad, saopšteno je iz Policijske uprave u Nišu.

Policija je zbog neprijavljivanja radnika, kao i zbog nepravilnosti u radu oduzela sredstva za klađenje i novac, navode iz policije ne navodeći iznos oduzetog novca.

Protiv vlasnika kladionica biće podnete krivične prijave zbog sumnje da su izvršili krivična dela neovlašćenog organizovanja igara na sreću i povrede prava po osnovu rada i prava iz socijalnog osiguranja, piše u saopštenju.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Prekinut lanac šverca duvana iz BiH u Hrvatsku

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Maj.2015, 13:15

SISAK - U operativnoj akciji "Tekija" koju su sproveli hrvatska policija i carina sa MUP-om Republike Srpske zaplijenjeno je oko dvije tone duvana i razbijen krijumčarski lanac u kojem je učestvovalo više hrvatskih i državljana Bosne i Hercegovine...Krivične prijave su podnete protiv 12 osoba iz...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.