Izvor: Danas, 25.Jan.2009, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nekažnjeni proizvođači

Roditeljski portal Bebac.com upozorio je juče da još nisu kažnjene farmaceutske kompanije koje su prošle godine ugrozile zdravlje i živote dece u Srbiji puštanjem u promet štetnih proizvoda. U otvorenom pismu ministarstvima pravde i zdravlja Srbije roditeljski portal je podsetio na slučajeve kompanija Iva Farm i Zdravlje Aktavis koje su u promet pustile štetne AD kapi i čajeve za bebe „i prošle potpuno neopaženo, a što je najgore, i nekažnjeno“.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bebac: Gde je odgovornost nesavesnih farmaceutskih kompanija

Izvor: 24sata, 25.Jan.2009

U otvorenom pismu ministarstvima pravde i zdravlja Srbije roditeljski portal je podsetio na slučajeve kompanija Iva Farm i Zdravlje Aktavis koje su u promet pustile štetne AD kapi i čajeve za bebe "i prošle potpuno neopaženo, a što je najgore, i nekažnjeno".

Nastavak na 24sata...

Da se kazne trovači dece

Izvor: Kurir, 26.Jan.2009, 06:37

NOVI SAD - Roditeljski portal Bebac.com upozorio je da još nisu kažnjene farmaceutske kompanije koje su lane ugrozile zdravlje i živote dece u Srbiji. U otvorenom pismu ministarstvima pravde i zdravlja podseća se na slučajeve kompanija „Iva farm“ i „Zdravlje aktavis“, koje su u promet pustile...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.