Nastavljeno suđenje žandarmima

Izvor: Studio B, 31.Avg.2015, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavljeno suđenje žandarmima

Osmorica pripadnika Žandarmerije, optuženih za prebijanje Andreja Vučića i Predraga Malog i dvojice vojnih policajaca, tokom Parade ponosa u septembru prošle godine, ponovili su svoje tvrdnje da su postupali u skladu sa zakonom.

"Još od trenutka kada se desio ovaj sporni događaj evidentno je da se cela istina pokušava izobličiti i da se oni koji su oštećeni u ovom postupku, koji su očigledne žrtve, predstave kao krivci i izazivači ovog nemilog događaja, a oni koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << su bili tu da štite javni red i mir pokušavaju da se predstave nekim političkim žrtvama", naglasila je Lončar.

 

Punomoćnik: Pokušaj da se žrtve predstave kao krivci

 

Punomoćnica Andreja Vučića i Predraga Malog, advokat Vesna Lončar izjavila je danas da žandarmi optuženi za napad na njene klijente imaju pravo da se brane kako smatraju da je to najbolje za njih i da ne moraju da govore istinu, ali da su neprijvatljivi njihovih očigledni pokušaji da se istina iskrivi, a žrtve predstave kao krivci. "Još od trenutka kada se desio ovaj sporni događaj evidentno je da se cela istina pokušava izobličiti i da se oni koji su oštećeni u ovom postupku, koji su očigledne žrtve, predstave kao krivci i izazivači ovog nemilog događaja, a oni koji su bili tu da štite javni red i mir pokušavaju da se predstave nekim političkim žrtvama", naglasila je Lončar. Ona je istakla da veruje u srpsko pravosuđe, kao i da će ovaj postupak biti sproveden do kraja u skladu sa zakonom, te da će i odluka suda biti u skladu sa zakonom.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.