Naložena obdukcija tela Ivane Bakić Bodrožić

Izvor: Radio 021, 18.Dec.2014, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naložena obdukcija tela Ivane Bakić Bodrožić

Više javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je obdukciju tela Ivane Bakić Bodrožić, čije je telo pronađeno pre nedelju dana u sobi 326 u beogradskom hotelu "Hajat".

Pored obdukcije, dat je nalog i da se uradi toksikološka analiza, kao i za uzimanje svih DNK tragova iz sobe.

U Tužilaštvu kažu i da su zatraženi nalozi za skidanje svih sadržaja sa mobilnog telefona stradale devojke.

"Isto se odnosi i na laptop koji je koristila Ivana. Ispitaće se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i svi sadržaji sa kamera koje se nalaze u hotelu", rekli su u tužilaštvu za "Novosti".

Prema rečima ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića, policija i tužilaštvo će, kada budu utvrdili sve relevantne činjenice u vezi sa smrću devojke u "Hajatu", to i saopštiti, i da u tom slučaju neće biti nikakve tajne.

"Čim budemo završili sve istražne radnje i utvrdili šta se zaista dogodilo i kad zajedno sa tužilaštvom dođemo do određenih informacija, podelićemo ih sa vama", rekao je Stefanović.

Ivana Bakić Bodrožić, ćerka poslanice vojvođanskog parlamenta Nade Bodrožić, pronađena je mrtva u hotelskoj sobi sa špricem u podlaktici. Nezvanično, na toaletnom stočiću pored, nađen je i anestetik, za koji se sumnja da ga je Ivana nabavila od prijateljice, zaposlene u jednoj beogradskoj bolnici. I ova devojka će biti pozvana na saslušanje u policiju u svojstvu građanina, a u cilju rasvetljavanja čitavog događaja.

O tome da li je zaista Ivana sama ubrizgala više propofola nego što je smela ili je to učinio neko drugi, pokazaće istraga.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.