NIŠLIJKE JEDVA IZVUKLE ŽIVU GLAVU: Razbojnici na ulici tukli majku i ćerku

Izvor: Kurir, 27.Mar.2015, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIŠLIJKE JEDVA IZVUKLE ŽIVU GLAVU: Razbojnici na ulici tukli majku i ćerku

Majka koja ima oko 50 godina i ćerka koja ima tridesetak godina, uspele su da zadrže torbu i odbrane se od lopova koji su potom pobegli

NIŠ - Dvojica mladića napala su sinoć na ulici u blizini niškog Pravnog fakulteta majku u ćerku, udarali ih pesnicama i pokušali da im oduzmu torbu, ali su se dve hrabre Nišlijke odbranile.

Naime, majka koja ima oko 50 godina i ćerka koja ima tridesetak godina, uspele su da zadrže torbu i odbrane se od lopova koji su potom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pobegli.

Policija je brzo intervenisala, pronašla i uhapsila osumnjičene za napad i razbojništvo, 23-godišnjeg M. Z. iz okoline Niša i 34-godišnjeg Nišlijju D. D.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će biti sprovedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

( Južne vesti)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.