NESREĆA U BORČI Kabina kamiona usmrtila čoveka

Izvor: Blic, 29.Jul.2016, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESREĆA U BORČI Kabina kamiona usmrtila čoveka

Ratko S. (64) poginuo je večeras oko 19.30sati u Borči kada je na njega pala kabina kamiona.

Kako "Blic" saznaje, nesreća se dogodila na parkingu transportnog preduzeća kraj Zrenjaninskog puta, dok je čovek popravljao kamion beloruskih registracija. Na mesto nesreće došli su bili i vatrogasci u dva vozila, kako bi podigli kabinu.

- Sve je jako dugo trajalo, pokušali su i momci sa uterivačom da pomognu. Jedan od radnika koji takođe, pokušavao da ga spase rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je da je još uvek živ. Međutim, kada su ga izvukli, lekari su utvrdili da je preminuo - ispričao je jedan od zaposlenih preduzeća koji je bio prisutna nemilom događaju.

Od težine kabine, telo čoveka bilo je potpuno smrskano. Tačne okolnosti nesreće utvrdiće policija, koja je obavila uviđaj.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAGEDIJA U BORČI: Kabina kamiona smrskala čoveka

Izvor: Kurir, 29.Jul.2016

...Kako nezvanično saznajemo, nesrećni čovek je tokom večernjih sati popravljao teretno vozilo beloruskih registarskih oznaka, kada ga je u jednom trenutku poklopila kabina..Radnici firme su pokušali da ga spasu kada su videli šta se dogodilo, ali u tome nisu uspeli, a u pomoć su pozvani i vatrogasci-...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.