NASTAVNICA IZ NIŠA UHAPŠENA POSLE ČASA ZBOG HEROINA

Izvor: Kurir, 14.Nov.2011, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NASTAVNICA IZ NIŠA UHAPŠENA POSLE ČASA ZBOG HEROINA

NIŠ- Niška policija podnela je krivičnu prijavu protiv nastavnice biologije u jednoj niškoj osnovnoj školi, jer je kod nje posle časa pronađeno nekoliko grama heroina, objavile su Južne vesti.

Prema informacijama do kojih su došle Južne vesti, nastavnicu je policija otkrila prilikom primopredaje heroina, a zatim su policijski inspektori pratili biologičarku do škole u kojoj radi, sačekali da se završila nastava i priveli je.

- Policajci su došli u školu. Nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << razgovora sa nastavnicom ona je otišla sa njima, potvrdio je direktor škole.

On je naglasio i da je od policije dobio zvaničnu potvrdu, da je protiv nastavnice podneta krivična prijava zbog posedovanja narkotika. Protiv nastavnice u školi zasad nije pokrenut postupak, jer se očekuju detaljne informacije iz Višeg javnog tužilaštva.

Južne vesti su u policiji i Višem sudu pokušali da dobiju detaljne informacije, ali su im rekli da će se tek povodom ovog slučaja oglasiti.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kod nastavnice u školi pronađena droga

Izvor: JužneVesti.com, 14.Nov.2011

Niška policija podnela je krivičnu prijavu protiv nastavnice biologije u jednoj niškoj osnovnoj školi jer je kod nje, nakon časa, pronađeno nekoliko grama heroina, saznaju Južne vesti.

Nastavak na JužneVesti.com...

Niš: Nastavnica biologije kupila heroin

Izvor: S media, 15.Nov.2011, 10:53

Protiv nastavnice biologije u jednoj niškoj osnovnoj školi policija je podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da je posedovala drogu...Novi Pazar: Sprečen atentat na Terzića..Profesor džeparoš..Droga joj unakazila lice, a ona ponovo rizikuje život..Nastavnica se sumnjiči da je kupila nekoliko...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.