NA PEŠAČKOM: Mercedesom pokosio dvoje pešaka, pa pobegao!

Izvor: Kurir, 22.Okt.2014, 08:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA PEŠAČKOM: Mercedesom pokosio dvoje pešaka, pa pobegao!

Vozač mercedesa koji se kretao Bulevarom oslobođenja ka Mostu Slobode na pešačkom prelazu pokosio je dvoje pešaka, a posle nesreće je parkirao vozilo, a zatim pobegao u nepoznatom pravcu

NOVI SAD - Mercedes crne boje, novosadskih registarskih tablica, oko 19 sati u utorak uveče pokosio je dvadesetčetvorogodišnjeg momka i godinu dana stariju devojku na pešačkom prelazu na Bulevaru oslobođenja.

Mladi su zadobili lakše telesne povrede i zbrinuti su u Urgentnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << centru.

Vozač Mercedesa se kretao Bulevarom oslobođenja ka Mostu Slobode, da bi na pešačkom prelazu kod OTP Banke pokosio dvoje mladih. Po rečima očevidaca od siline udarca pukla mu je šoferšajbna, a nakon što je parkirao automobil na sto metara od nesreće pobegao je u nepoznatom pravcu.

Lekari Hitne pomoći prevezli su povređene u Urgentni centar.- Devojka je zadobila istegnuće vratne kičme, a momak povrede glave. Nije reč o teškim telesnim povredama - rekla je Sanja Nenadović Pokranjac, portparolka Hitne pomoći.

Po rečima očevidaca sve se dogodilo veoma brzo, te da su lekari i policija relativno brzo došli na lice mesta.

- Nisam mogao da verujem šta se dešava. Vozač je vozio nesigurno, bukvalno je krivudao po ulici. Sudeći po tome bio je u alkoholisanom stanju. Mladi su bili na pešačkom, a vozač naprosto nije stao tamo gde je trebalo i naleteo je direktno na njih - kaže jedan od očevidaca koji se zatekao na licu mesta.

Policija radi na otkrivanju počinioca.

( Blic)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.