Muž glumice ubice pobegao kod brata

Izvor: Blic, 06.Mar.2015, 07:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muž glumice ubice pobegao kod brata

Gotovo svi stanari zgrade u Mileševskoj ulici u Beogradu, u kojoj je u ponedeljak Teodora Viktorović, glumica, satarom ubila majku Ljiljanu Đukić i babu Ivanku Đukić, kažu da nisu slutili tragediju.

- Pričala sam često sa Ljiljanom i nikada mi se nije žalila na Teodoru. Čula sam da je pila, ali je nisam videla pijanu. Nikada nisam ni čula da su se Ljiljana i Teodora svađale - priča komšinica.

Vrata stana u kojem se odigrao nezapamćeni zločin juče su >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bila zapečaćena.

Pretpostavlja se da je njihovog trogodišnjeg sina i šestomesečnu ćerku odveo kod brata Teodorin nevenčani suprug Borislav Stamenkov, koji je pušten iz pritvora.

Teodora, kojoj je određen pritvor od 30 dana, u Višem tužilaštvu priznala je da je 2. marta sa više udaraca satarom ubila majku Ljiljanu Đukić (62) i baku Ivanku Đukić (91).

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.