Muškarac u Pančevu preti da će skočiti sa zgrade suda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Apr.2012, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac u Pančevu preti da će skočiti sa zgrade suda

PANČEVO -

Stariji muškarac popeo se oko 9.30 časova na krov zgrade suda u Pančevu i preti da će skočiti, jer je nezadovoljan sudskom presudom.

Kako javlja reporter agencije Beta, predstavnici policije pregovaraju sa muškarcem koji je na krovu suda, a ispred zgrade nalaze se i vatrogasne ekipe.

Muškarac koji preti da će skočiti sa zgrade je, kako nezvanično saznaje agencija Beta, iz Banatskog Karlovca i izgubio je parnicu protiv komšije.

Muškarac >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je dovikivao sa krova zgrade suda da je revoltiran time što je izgubio parnicu i traži da presuda bude izmenjena, a predsednik suda, koga smatra odgovornim, smenjen.

Prema nezvaničnim informacijama, muškarac se sa komšijom sudio zbog septičke jame.

Zgrada suda u Pančevu ima tri sprata.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preti da će se baciti sa zgrade suda

Izvor: Mondo, 24.Apr.2012

Stariji muškarac popeo se oko 9.30 na krov zgrade suda u Pančevu i preti da će skočiti, jer je nezadovoljan sudskom presudom.

Nastavak na Mondo...

Muškarac odustao od skoka sa zgrade suda u Pančevu

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Apr.2012

PANČEVO - Stariji muškarac, koji je od oko 9.30 stajao na krovu zgrade suda u Pančevu i prijetio da će skočiti, nezadovoljan sudskom presudom, prije 60-ak minuta je odustao od te namjere.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Muškarac u Pančevu odustao od skoka sa zgrade suda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Apr.2012

PANČEVO -..Stariji muškarac koji je jutros sa krova zgrade suda u Pančevu pretio da će skočiti nezadovoljan presudom, nakon pregovora sa policijom i sinom odustao je od svoje namere...Nakon što su ga službenici policije izveli iz zgrade, on je odvezen kolima hitne pomoći u Vršac na psihijatrijski...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Pretio skokom sa zgrade Pančevačkog suda

Izvor: Glas javnosti, 24.Apr.2012

PANČEVO – Bogdan Petković iz Banatskog Karlovca popeo se juče rano ujutro oko 9.30 sati na krov zgrade suda u Pančevu i preti oda će skočiti, jer je nezadovoljan sudskom presudom, posle višečasovnog ubeđivanja on je sišao...Muškarac je dovikivao sa krova zgrade suda da je revoltiran time...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.