Mladići iz Loznice uhapšeni zbog lumpovanja i pucnjave u kafani

Izvor: Blic, 25.Maj.2015, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladići iz Loznice uhapšeni zbog lumpovanja i pucnjave u kafani

Loznička policija, u konsultaciji sa zamenikom osnovnog javnog tužioca, podneće krivične prijave protiv dvojice mladića (27) i (29) iz ovog grada zbog nasilničkog ponašanja.

Kako je saopšteno iz PU Šabac, krivična prijava biće podneta i protiv Lozničanina (29), zbog izazivanja opšte opasnosti i nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i prometa oružja i eksplozivnih materija.

– Sva trojica se terete da su oko tri ujutru, u prisustvu većeg broja gostiju u jednom ugostiteljskom objektu u centru Loznice, lupali čaše i flaše, dok je jedan od njih u plafon ispalio pet hitaca iz vatrenog oružja – kažu u policiji.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

LO:Pucao u plafon kafane pa uhapšen

Izvor: B92, 25.Maj.2015

Policija u Loznici podneće krivične prijave protiv trojice Lozničana, zbog nasilničkog ponašanja u jednom ugostiteljskom objektu, saopštila je PU u Šapcu...Protiv 22-godišnjaka biće podneta i krivična prijava zbog izazivanja opšte opasnosti i nedozvoljenog posedovanja oružja. On u ugostiteljskom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.