Milu Đuraškoviću skinuta narukvica!

Izvor: Kurir, 03.Nov.2012, 07:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milu Đuraškoviću skinuta narukvica!

Optuženi za protivpravno pribavljanje 18 miliona evra posle skoro šest meseci može da izađe iz svoje kuće

BEOGRAD - Opet na svežem vazduhu!

Milu Đuraškoviću, vlasniku „Nibens grupe“, u petak je odlukom Specijalnog suda skinuta narukvica za elektronski nadzor, saznaje Kurir. Njemu je bio određen kućni pritvor u aprilu ove godine, posle skoro godinu dana provedenih u pritvoru Centralnog zatvora.

Tada je, uz rešenje o kućnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pritvoru, odlučeno da mu se stavi elektronska narukvica, zahvaljujući kojoj je praćeno njegovo kretanje.

- Đurašković je do juče kuću u Beogradu mogao da napušta samo uz odobrenje suda.

Odbrana je više puta tražila da mu se skine narukvica i krivično-vanraspravno veće juče je taj zahtev ispunilo - objašnjava izvor Kurira.

Đurašković je uhapšen 12. maja prošle godine sa još šest saradnika. Tužilaštvo za organizovani kriminal tereti ih da su od aprila 2007. do kraja decembra 2010. godine pribavili Đuraškoviću korist od 18 miliona evra i istovremeno oštetili Fabriku maziva „Fam“ za oko 35 miliona evra.

(J. S.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Vlasniku Nibens grupe ukinut kućni pritvor

Izvor: Kurir, 03.Nov.2012

Milu Đuraškoviću je posle više od šest meseci skinuta elektronska narukvica, putem koje je Uprava za izvršenje krivičnih sankcija kontrolisala njegovo kretanje u kućnom pritvor..BEOGRAD - Specijalni sud u Beogradu ukinuo je kućni pritvor vlasniku "Nibens grupe" Milu Đuraškoviću, kome se sudi...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.