Mašini otmičari u ponedeljak na sudu

Izvor: Večernje novosti, 27.Nov.2015, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mašini otmičari u ponedeljak na sudu

PRED Posebnim odeljenjem beogradskog Višeg suda za ponedeljak je zakazano pripremno ročište u postupku protiv troje državljana Francuske optuženih za otmicu dvogodišnje Maše Prenković. Na ročištu, koje će biti zatvoreno za javnost, optuženi će se kratko izjasniti o krivici da bi zatim tužilaštvo i odbrana predložili dokaze koji bi trebalo da budu izvedeni tokom suđenja. Tužilaštvo za organizovani kriminal podiglo je optužnicu protiv Sebastijana Mišel Branšua, njegove supruge >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Gorin Aleksija Sandrin Branšu i njene ćerke Emelin Ulijet Kristel. Tvrdi se da su oni kao pripadnici organizovane kriminalne grupe 13. marta 2015. godine u Beogradu u Ulici braće Jerković 227, oteli malu Mašu, koja je bila sa majkom Mirjanom Prenković. Sumnja se da je otmicu neposredno izvršio Sebastijan Branšu Mišel, tako što je devojčicu otrgao iz ruku majke. Vozilom su se uputili ka graničnom prelazu Šimanovci, a u toku vožnje Emelin je presvukla devojčicu i promenila joj frizuru kako bi izgledom podsećala na njenu biološku kćer, čiji je pasoš imala u vozilu. Uhapšeni su neposredno pre isključenja sa auto-puta za Sremsku Mitrovicu.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otmičari male Maše u ponedeljak pred sudom

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Nov.2015

U Specijalnom sud u Beogradu za ponedeljak je zakazno pripremno ročište u procesu protiv troje francuskih državljana optuženih da su 13. marta ove godine u naselju Braća Jerković u Beogradu oteli dvogodišnju devojčicu Mašu iz ruku majke...Na optuženičkoj klupi naći će se Sebastijan Branšu...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.