Magazin Puls: Filip pucao u Kseniju dok je bežala ka vratima

Izvor: Blic, 17.Mar.2010, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Magazin "Puls": Filip pucao u Kseniju dok je bežala ka vratima

"Zašto mi se ovo dogodilo? Zašto mom detetu", jecala je Ljubica, majka pevačice Ksenije Pajčin (33), kada je oko 18 sati u utorak popodne pronašla beživotno telo svoje ljubimice u lokvi krvi u njenom stanu u beogradskom naselju Voždovac. Nedaleko od Ksenije mrtav je ležao i njen dečko, crnogorski maneken Filip Kapisoda (22).

Ubistvo i samoubistvo, glasili su prvi izveštaji policije, a na osnovu tragova u stanu tragedija se dogodila na sledeći način: Posle burne svađe >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Ksenija je krenula ka izlaznim vratima stana u želji da pobegne od Filipa, koji joj je tada pucao s leđa, u potiljak. Pevačica je na mestu bila mrtva. Kapisoda je zatim ispalio smrtonosni hitac sebi u usta, a pištolj je pao pored njegovog tela, gde je i pronađen, piše nedeljnik "Puls" u tekstu objavljenom danas na svom zvaničnom sajtu www.blicpuls.com.

Prema rečima komšija, žestoke svađe u njihovoj vezi bile su sve češće u poslednje vreme, a dan pre fatalnih događaja u pevačicin stan u Nikšićkoj ulici 6 dolazila je policijska patrola, koja je na poziv stanara morala da interveniše.

Povezani tekstovi:

- Ljubomorni Filip ubio Kseniju, pa sebe

- Svima su pričali da su savršen par

- Lekari su mogli samo da konstatuju smrt

Prethodno je Filip Kapisoda razvalio vrata njenog stana, ali policija ga nije privela jer su ih oboje ubedili da će se smiriti i rešiti nesuglasice. Prema rečima Ksenijinih prijatelja, ona je htela da ostavi Filipa, ali nije znala kako to da učini, jer ga je i pored svega veoma volela. Međutim, njihov temperament im je bio najveća prepreka. Brzo bi planuli, posvađali se, a te svađe bi kulminirale i tučama, o čemu je Ksenija Pajčin i pričala u vreme Filipovog boravka u rijalitiju Veliki brat VIP.

"Ksenija je svakog mogla da dovede do ludila, a Filip joj je po temperamentu bio veoma sličan, pa možete da zamislite kako su njihove svađe izgledale", rekao je tada "Pulsu" izvor blizak pevačici.

I nakon obnavljanja veze, pred kraj prošle godine, ništa se u njihovom odnosu nije promenilo. Ljubavi i svađa bilo je na pretek.

Nisu mogli ni zajedno, ni odvojeno

Prema pojedinim izvorima, Ksenija Pajčin je u vreme ubistva bila trudna, pa mnogi pretpostavljaju da je njeno planiranje abortusa moglo da bude razlog ove tragedije. Jer, Filip Kapisoda je želeo dete s njom, ali Ksenija nije smatrala da bi njih dvoje bili dobri roditelji.

Posle obdukcije koja će biti izvršena na Institutu za sudsku medicinu otkloniće se sve sumnje u vezi sa navodnom trdunoćom Ksenije Pajčin. Prema drugoj verziji, Kapisodina ljubomora i neprihvatanje raskida doveli su do tragičnog događaja.

Pevačica i maneken su već izvesno vreme živeli zajedno u njenom stanu. Komšije su često bili svedoci njihovih svađa, a juče je komšinica sa sprata primetila da se nešto čudno dešava kada je videla Ksenijinog psa Milisava kako cvili ispred vrata, a niko ga ne pušta u stan. Pošto je mrak ubrzo počeo da pada, a pas da laje, zabrinuta komšinica je pozvala Ksenijinu majku Ljubicu koja je ubrzo došla. Međutim, ona nije mogla da otključa vrata, jer je ključ bio s unutrašnje strane, a ćerka se na njene pozive nije odazivala.

Uz pomoć komšije razvalila je vrata i naišla na stravičan prizor: Ksenija je ležala u krvi, beživotna, a dva metra dalje bio je mrtav Filip.

Čim se vest o nesreći poput munje proširila Beogradom, ispred Ksenijinog stana počeli su se okupljati njeni prijatelji i rodbina. Unezverena lica u grču, oblivena suzama gledala su u ulazna vrata zgrade u Nikšićkoj ulici, kao da su se i dalje nadala da je sve laž i da će Ksenija i Filip svakog trenutka izaći zagrljeni i nasmejani. Pevačicin kršteni kum i stilista Bane Dević nije mogao ni reč da progovori; plesačice iz njene škole lile su suze, imitator Goran Stojičević Karamela jedini je, uz jecaje, smogao snage da priča s novinarima.

"Preksinoć su se svađali, dolazila je policija, pa sam i ja došao da ih mirim. Filip je bio veoma ljubomoran. Sa Ksenijom sam se dopisivao do dva ujutru. Bilo joj je teško, plakala je", pričao je u šoku Karamela.

Ksenijina kuma nije mogla da sakrije bol za najboljom drugaricom, pa je u šoku udarala glavom o automobil. Ispred zgrade je bila i Filipova prijateljica Goga Sekulić u društvu drugarice Mace, s kojom je Filip trebalo da se vidi na kafi toga dana.

"Jadne njihove majke, da sahrane dvoje dece! Oni su se mnogo voleli, nisu mogli ni zajedno ni dovojeno. Filip je bio duša od čoveka, u Beogradu nije imao nikog osim mene. Nikada nije nosio oružje, ne mogu da verujem da su tako završili", rekla je vidno potresena folk pevačica.

Za sada još nije poznato čiji je bio pištolj CZ M-88 kalibra 9, koji je pronađen pored Kapisodinog tela.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ksenija pokušala da pobegne od Filipa

Izvor: SrbijaNet.rs, 17.Mar.2010

“Zašto ovo mene da se desi. Zašto mom detetu..”, jecala je majka Ksenije Pajčin. Ona je bila ta koja je sinoć pronašla beživotno telo svoje ćerke, koje je ležalo u lokvi krvi pored ulaznih vrata njihovog stana u Nikšićkoj ulici 6 u beogradskom

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Magazin "Puls": Filip pucao u Kseniju dok je bežala ka vratima

Izvor: TimockeVesti.net, 17.Mar.2010

"Zašto mi se ovo dogodilo? Zašto mom detetu", jecala je Ljubica, majka pevačice Ksenije Pajčin (33), kada je oko 18 sati u utorak popodne pronašla beživotno telo svoje ljubimice u lokvi krvi u njenom stanu u beogradskom naselju Voždovac. Nedaleko od Ksenije mrtav je ležao i njen Opširnije..

Nastavak na TimockeVesti.net...

Cetinje potreseno smrću Filipa Kapisode

Izvor: Mondo, 18.Mar.2010, 12:02

Tragedija u Beogradu, u kojoj su poginuli pevačica Ksenija Pajčin (33) i maneken Filip Kapisoda (23), zavila je u crno dve kuće na Cetinju: familiju Kapisoda i kuću Kostića u selu Drušić, odakle je rodom majka Ksenije Pajčin.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.