Izvor: S media, 01.Avg.2012, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lekar: Podoficiri ostali mrtvi na licu mesta

Lekar je na licu mesta konstatovao da su zbog polimorfnih povreda oba pripadnika Vojske Srbije ostala na licu mesta mrtvi. Neposredno pored stradalih pripadnika Vojske Srbije bio je medicinski tehničar, takođe pripadnik VS, koji je pokušao da im ukaže prvu pomoć, ali su povrede bile takve prirode da im nije bilo pomoći.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lekar: Podoficiri ostali mrtvi na licu mesta

Izvor: Kurir, 01.Avg.2012

BEOGRAD - Direktor Doma zdravlja u Raškoj Miladin Arsić izjavio je da su dvojica pripadnika Vojske Srbije, koji su danas stradali u eskploziji zaostale kasetne bombe, zbog polimorfnih povreda koje su zadobili ostali mrtvi na licu mesta..."Lekar je na licu mesta konstatovao da su zbog polimorfnih povreda...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.