Izvor: B92, 03.Avg.2008, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraljevo: Pad lakog aviona

Kraljevo -- U udesu ultra-lakog aviona u blizini kraljevačkog aerodroma, povređeni su Italijan Tomazo Perozino i njegov šestogodišnji sin Tobi.

Nesreća se dogodila oko 16 časova tokom trenažnog leta letelica tipa Embera, koje bi trebalo da se sklapaju i u Kraljevu. Povređeni su smešteni u kraljevačku bolnicu, a, prema prvim informacijama, nisu zadobili teže oslede. Uzrok pada aviona nije poznat.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kraljevo: Pao mali avion, povređeni Italijani

Izvor: Mondo, 03.Avg.2008

Italijanski državljanin Tomazo Perozino (40) i njegov sin Tobi (6) iz Astija, u Italiji, lakše su u nedelju povređeni kada se u blizini kraljevačkog sportskog aerodroma srušio ultra-laki avion tipa Embera.

Nastavak na Mondo...

Avion pormašio pistu, otac i sin lakše povređeni

Izvor: Kurir, 03.Avg.2008

KRALJEVO, 3. avgusta (Tanjug) - Otac i sin, italijanski državljani, povređeni su danas u blizini kraljevačkog sportskog aerodroma kada je ultra-laki avion tipa "Embera", umesto na pistu, sleteo u kukuružište, rečeno je Tanjugu u MUP-u Srbije. Povređeni su Tomazo Perozino (40) i njegov sin Tobia...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.