Izvor: B92, 30.Maj.2010, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kotor: Ubijen Šarićev saradnik

Podgorica -- Kotorski biznismen Darko Dudić zvani Fric, poznat kao bliski saradnik optuženog za šverc kokaina Darka Šarića, ranjen u pucnjavi na glavnom Kotorskom trgu.

U pucnjavi, koja se dogodila pola sata posle podneva, na Dudića je pucao Ivan Vračar, a u obračunu je ranjen i Željko Bojanić, javio je Radio Kotor.

Svi učesnici obračuna su uhapšeni, a povređeni su smešteni u kotorskoj i risanskoj bolnici.

Dudić je bio suvlasnik popularne kotorske diskoteke Maksimus i, prema navodima medija, njegove firme su pod lupom crnogorskog tužilaštva zbog sumnje da je preko njih prao novac zarađen preprodajom kokaina.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija uhapsila napadača na kotorskog biznismena

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Maj.2010

Uprava policije Crne Gore potvrdila je da je kotorski biznismen Dragan Dudić-Fric teško ranjen u ranim popodnevnim satima u Kotoru. Mediji navode da je Dudić poznat kao blizak saradnik i poslovni partner Darka Šarića, optuženog u Srbiji za šverc više od dve tone kokaina iz Južne Amerike...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

U Kotoru teško ranjen Šarićev bliski saradnik

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Maj.2010

PODGORICA -..Uprava policije Crne Gore potvrdila je da je kotorski biznismen Dragan Dudić-Fric teško ranjen u ranim popodnevnim satima u Kotoru...Mediji navode da je Dudić poznat kao blizak saradnik i poslovni partner Darka Šarića, optuženog u Srbiji za šverc više od dve tone kokaina iz Južne...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Dudić podlegao povredama

Izvor: RTS, 31.Maj.2010, 00:59

Darko Dudić, zvani Fric, poznat kao bliski saradnik Darka Šarića, preminuo od posledica ranjavanja u današnjoj pucnjavi u centru Kotora...Kotoranin Dragan Dudić Fric, koji je oko podneva teško ranjen u pucnjavi na glavnom trgu u Kotoru, preminuo je u nedelju uveče u Kliničkom centru u Podgorici...

Nastavak na RTS...

Ubistvo u Kotoru loš signal crnogorskom društvu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 31.Maj.2010

Dragan Dudić koji se povezuje sa odbjeglim Darkom Šarićem optuženim za šverc kokaina, ubijen je u nedjelju u centru Kotora u sred bijela dana, naočigled brojnih turista i mještana. Predstavnici lokalne vlasti kažu da je ovaj događaj izuteno loša poruka i signal da u državi "nešto ne valja"

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.