Kosovska Mitrovica : Ranjen poslanik kosovske skupštine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Jul.2010, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovska Mitrovica : Ranjen poslanik kosovske skupštine

KOSOVSKA MITROVICA -

Poslanik Samostalne liberalne stranke u Skupštini Kosova Petar Miletić ranjen je jutros oko osam sati vatrenim oružjem ispred stana u kome živi u ulici Tanaska Rajića, u severnom delu Kosovske Mitrovice, potvrđeno je u kosovskoj policiji.

Portparol Kosovske policijske službe (KPS) Besim Hoti rekao je agenciji Beta da su na Miletića u hodniku stambene zgrade u kojoj živi, ispaljena četiri hica od kojih ga je jedan pogodio u natkolenicu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
"Povrede koje je Miletić zadobio nisu opasne po život. Imamo opis mogućeg počinioca, a istraga je u toku", rekao je Hoti.

Direktor Klinično-bolničkog centra u Kosovskoj Mitrovici Milan Jakovljević izjavio je danas da su generalnom sekretaru Samostalne liberalne stranke (SLS) Petru Miletiću povređene obe natkolenice, ali da nije životno ugrožen.

"Zadobio je prostrelne rane obe natkolenice. Na sreću, kosti ili neki veći krvni sudovi nisu povređeni, zahvaćeno je meko tkivo", rekao je Jakovljević.

Miletić se nalazi na intenzivnom odeljenju mitrovačke bolnice.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kosovska Mitrovica: Ranjen poslanik

Izvor: Večernje novosti, 05.Jul.2010

Miletić operisan i uspešno se oporavlja

Nastavak na Večernje novosti...

Pucano na srpskog poslanika skupštine Kosova

Izvor: Vesti-online.com, 05.Jul.2010

Šef Poslaničkog kluba Srba u Skupštini Kosova Petar Miletić ranjen je jutros nedaleko od svoje zgrade kada su na njega pucale nepoznate osobe u severnom delu Kosovske Mitrovice, rekao je Srni portparol Kosovske policijske službe Ergin Medić. Direktor Klinično-bolničkog centra u Kosovskoj Mitrovici...

Nastavak na Vesti-online.com...

Ranjen srpski poslanik na Kosovu

Izvor: Radio 021, 05.Jul.2010

Šef Poslaničkog kluba Srba u Skupštini Kosova Petar Miletić ranjen je jutros kada su na na automobil u kojem se nalazio pucala nepoznata lica u severnom delu Kosovske Mitrovice.

Nastavak na Radio 021...

Još bez počinilaca napada na Srbe

Izvor: S media, 05.Jul.2010

Portparol KPS-a Besim Hoti kaže za S media portal da još uvek nema konkretnih pomaka u istrazi vezanoj za napad na Srbe u Kosovskoj Mitrovici od pre tri dana kada je život izgubio lekar Mesud Džeković. .."Istražni policajci Glavnog štaba Prištine i Regionalnog štaba Kosovske Mitrovice, započeli...

Nastavak na S media...

Atentat na kosovskog poslanika Miletića

Izvor: Danas, 05.Jul.2010

- Petar Miletić, šef poslaničke grupe srpske Samostalne liberalne stranke u Skupštini Kosova, ranjen je vatrenim oružjem u hodniku stambene zgrade u kojoj živi, u severnom delu Kosovske Mitrovice.

Nastavak na Danas...

Ranjen kosovski poslanik Petar Miletić

Izvor: Blic, 06.Jul.2010, 01:10

U oružanom napadu, koji se dogodio juče oko 8 sati, na raskrsnici ulica Filipa Kljajića i Tanaska Rajića u severnom delu Kosovske Mitrovice ranjen je Petar Miletić, šef Poslaničkog kluba Srba u Skupštini Kosova i generalni sekretar Samostalne liberalne stranke. Miletić je pogođen sa tri hica...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.