Kosovo: Povređeno 19 srednjoškolaca

Izvor: B92, 24.Feb.2011, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovo: Povređeno 19 srednjoškolaca

Kosovska Mitrovica -- U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Zubin Potok-Kosovska Mitrovica povređeno je 19 osoba, među kojima je najviše srednjoškolaca.

Dežurni lekar mitrovičke bolnice Saša Dimić kaže da niko od povređenih nije životno ugrožen.

"Niko od 19 povređenih kojima je u bolnici ukazana pomoć nije životno ugrožen, a šestoro je zadržano u bolnici", rekao je Dimić, dodajući da u bolnicu i dalje pristižu povređeni.

Nesreća >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se dogodila kada se autobus "Kolašin prevoza" iz, za sada neutvrđenih razloga, prevrnuo u bizini sela Jagnjenica kod Zubinog Potoka, na severu Kosova.

Neki od povređenih rekli su Tanjugu da je autobus u trenutku nesreće bio pun i da je prava sreća što se sve završilo bez žrtava.

Zamenik regionalnog direktora kosovske policijske službe Ergin Medić izjavio je Tanjugu da se saobraćajna nesreća dogodila oko 14 časova, kada je vozač autobusa izgubio kontrolu nad vozilom, koje se potom prevrnulo.

Policija je obavila uviđaj i uskoro će biti poznat pravi razlog nesreće.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SLETEO AUTOBUS, POVREĐENI SREDNJOŠKOLCI

Izvor: Kurir, 24.Feb.2011

KOSOVSKA MITROVICA - Dvadeset putnika lakše je povređeno kada se oko 14 časova autobus prevrnuo na krov...Povređenim putnicima, među kojima ima i srednjoškolaca, pomoć je ukazana u bolnici u Kosovskoj Mitrovici, a posle pregleda njih, šestoro je zadržano na lečenju...Putnici su bili u autobusu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.