Kosmajac pušten, supruga poručila: Ovo je medijski linč

Izvor: Večernje novosti, 22.Jul.2014, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosmajac pušten, supruga poručila: Ovo je medijski linč

Dragoslav Kosmajac (61) pušten je iz stanice kotorske policije, piše portal Vijesti.me. On je sa papirom preko lica stanicu napustio sa suprugom i još jednom mlađom ženskom osobom. Njegova supruga je prilikom izlaska tražila od novira da ih ne fotografišu i da ih "ostave na miru". "Ovo je medijski linč naše porodice, naše dece, koja su zaista posebna deca. Molim vas ostavite nas na miru", rekla je ona i ušla u "golf" beogradskih registarskih oznaka, kojim su svo troje otišli. Kosmajac je saslušan u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru, a nakon toga odveden u odeljenje bezbednosti policije. On je priveden zbog sumnje da je falsifikovao isprave.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Kosmajac pušten iz kotorske policije

Izvor: Danas, 22.Jul.2014

Dragoslav Kosmajac, koga je premijer Aleksandar Vučić označio kao glavnog narko bosa u Srbiji, pušten je posle privođenja u Kotoru. Kako javljaju podgoričke Vijesti, on je sa papirom preko lica napustio stanicu policije sa suprugom i još jednom mlađom ženskom osobom. Kosmajčeva supruga je prilikom...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.