Kontrola noćnih klubova, 13 privedenih

Izvor: RTS, 08.Feb.2015, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kontrola noćnih klubova, 13 privedenih

U zajedničkoj akciji pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova i Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, sinoć je sprovedena pojačana kontrola beogradskih noćnih klubova i splavova.
Akcija je obuhvatila sedam objekata, sa akcentom na rad pripadnika obezbeđenja i utvrđivanja osnova njihovog angažovanja - da li su zaposleni u tom klubu, odnosno da li su angažovani sa ili >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << bez ugovora, navodi se u saopštenju MUP-a.
Tokom akcije privedeno je 13 osoba, svi radnici obezbeđenja, kod kojih je pronađeno više predmeta pogodnih za nanošenje povreda, kao što su pendreci, metalne šipke i slično.
Takođe, protiv sedam osoba biće podnete prekršajne prijave od strane inspekcije rada.
Akcije kontrole noćnih klubova biće nastavljene i redovne, kako bi se postigla potpuna bezbednost i sigurnost građana.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.