Izvor: Blic, 10.Nov.2016, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kod maloletne Boranke pronađeni spid i marihuana

Policija je u jednom stanu u Boru  kod maloletne devojke stare 17 godina pronašla oko 11 grama marihuane i 8,37 grama opojne droge spid.

Protiv te maloletnice  biće podneta krivična prijava u redovnom postupku, zbog sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćena proizvodnja  i stavljanje u promet opojnih droga.

Sa druge strane policija je u Negotinu uhapsila M.P. (39) zbog sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćeno držanje opojnih droga i nedozvoljena >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih  materija.

Policajci su prilikom kontrole kod osumnjičenog pronašli ručnu bombu, a u njegovom stanu i 76 grama marihuane.

On će po isteku zadržavanja, uz krivičnu prijavu, biti sproveden nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Maloletnica iz Bora uhapšena zbog marihuane i spida

Izvor: Bor030.net, 10.Nov.2016

Borska policija je u jednom stanu u Boru, kod sedamnaestogodišnje devojke, pronašla oko 11 grama marihuane i 8,37 grama opojne droge spid...Po nalogu Višeg tužilaštva, protiv osumnjičene biće podneta kriviča prijava u redovnom postupku, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.