KiM: Pretučen Srbin u Peći

Izvor: Vesti-online.com, 17.Dec.2014, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KiM: Pretučen Srbin u Peći

Srbina Pavića Gojkovića (61) pretukla je u sredu u Peći grupa Albanaca. Gojković je napadnut kada je sa kumom i majkom izašao iz jedne advokatske kancelarije u Peći, prenose beogradski mediji.

Gojković je pojasnio da su kod advokata išli da bi se dogovorili sa kosovskim Albancem oko spora koji s njim imaju u vezi sa zemljom, ali da nisu uspeli da se dogovore, nakon čega ih je po izlasku iz kancelarije napala grupa Albanaca.

On je naglasio da ga je od linča spasio >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kum, koji je uspio da pobegne u obližnju stanicu policije i zatraži pomoć.

Gojković je u incidentu zadobio prelom više rebara, a odmah se nakon incidenta vratio za Beograd, gde od ranije živi sa svojom porodicom.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.