KRALA NAKIT PO BANJALUCI: Hrvatska državljanka uhvaćena u provali

Izvor: Kurir, 28.Avg.2015, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRALA NAKIT PO BANJALUCI: Hrvatska državljanka uhvaćena u provali

Kradljivica je dolijala nakon što ju je vlasnica jedne od kuća koje je poharala uočila kako beži sa lica mesta i o tome obavestila policiju

BANJALUKA - Banjalučka policija uhapsila je hrvatsku državljanku iz Koprivnice, koja je "operisala" po gradu - ulazila u porodične kuće i krala vredan nakit.

Kradljivica je "dolijala" nakon što ju je vlasnica jedne od kuća koje je poharala uočila kako beži sa lica mesta i o tome obavestila policiju.

Nedugo posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << prijave, policija je uhapsila hrvatsku državljanku, kod koje su pronašli otuđeni zlatni nakit, prenosi Fena navode Centra javne bezbednosti Banjaluka.

Kriminalističkom obradom je utvrđeno da je i par dana ranije upala u jednu kuću, iz koje je otuđila nakit u vrednosti od 1.000 evra, pa će uz izveštaj o počinjenim krivičnim delima biti predata u nadležnost tužilaštva na dalje postupanje.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Uhapšena kradljivica iz Hrvatske koja je "operisala" po Banjaluci

Izvor: Blic, 28.Avg.2015

Banjalučka policija uhapsila je hrvatsku državljanku iz Koprivnice, koja je "operisala" po gradu - ulazila u porodične kuće i krala vredan nakit...Kradljivica je "dolijala" nakon što ju je vlasnica jedne od kuća koje je poharala uočila kako beži sa lica mesta i o tome obavestila policiju...Nedugo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.