KRAJ DRAME: Katarina pronađena u stanu svog prijatelja

Izvor: Kurir, 01.Avg.2014, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRAJ DRAME: Katarina pronađena u stanu svog prijatelja

Katarina Zarić (16) je, u pratnji majke, dovedena u požarevačku policiju kako bi ispričala sve u vezi sa svojim misterioznim nestankom

KULA - Katarina Zarić (16), sa kojom porodica i prijatelji poslednjih pet dana nisu imali nikakav kontakt, pronađena je u stanu svog druga u Požarevcu.

Devojčica je nakon toga u pratnji majke dovedena u prostorije požarevačke policije, gde je trebalo da ispriča sve u vezi sa svojim misterioznim nestankom.

Inače, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Katarinin nestanak prijavila je prekjuče oko 19 časova njena majka Snežana. Ona kaže da se Katarina nije vratila sa rođendana i da su brat i ona počeli da tragaju za njom.

"Pošto se sa rođendana nije vratila, sin i ja smo počeli da tragamo za njom. Prijavili smo njen nestanak policiji, i oni su krenuli u potragu. Svi je traže: moji prijatelji, njeni školski drugari, njen momak", ispričala je prethodno Snežana, Katarinina majka.

Katarina se sinoć javila dečku Goranu Đorđeviću sa nepoznatog broja telefona i navodno je tražila broj svoje majke.

Katarina je učenica Poljoprivredne škole u Požarevcu. Sa majkom, bratom i sestrom živi u Kuli kod Požarevca, dok joj otac trenutno radi u Rumuniji.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.