Jedan udes u Beogradu, lakše povređen muškarac

Izvor: B92, 25.Jul.2016, 07:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedan udes u Beogradu, lakše povređen muškarac

Beograd -- U toku protekle noći u Beogradu se dogodila jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je lakše povređena jedna osoba, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći.

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je agenciji Beta da se saobraćajna nezgoda dogodila sinoć oko 20.37 u Ulici Ušće bb.

"Muškarcu od oko 30 godina ukazana je pomoć na licu mesta. On je odbio da bude prevezen u dežurnu medicinsku ustanovu", kazala je ona.

Macura je rekla da je Hitna pomoć >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << do 7.00 časova jutros intervenisala 131 put i da je od toga 18 intervencija bilo na javnom mestu.

Prema njenim rečima, od hroničnih bolesnika najviše su se javljali astmatičari i psihijatrijski bolesnici.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Beogradu jedna saobraćajna nezgoda

Izvor: Blic, 25.Jul.2016

Tokom noći u Beogradu se dogodila jedna saobraćajna nezgoda, u kojoj je 31-godišnji muškarac povređen kod raskrsnice Ušće BB...Do nezgode je došlo u 20.37 sati, a povređeni muškarac je zbrinut na licu mesta i odbio je dalji prevoz u bolnicu, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura. Kako...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.