JOŠ JEDNA ŽRTVA SMRZAVANJA U KURŠUMLIJI

Izvor: Kurir, 14.Feb.2012, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOŠ JEDNA ŽRTVA SMRZAVANJA U KURŠUMLIJI

Telo Miloša Đorđevića pronađeno je smrznuto u snegu u dvorištu njegove kuće

KURŠUMLIJA- U dvorištu porodične kuće u Kuršumliji pronađeno je telo Miloša Đorđevića (69), koje je najmanje dva dana bilo u snegu.

Dežurni lekar Slaviša Došović rekao je da je u Ulici doktora Hadzića u Kuršumliji, pronađeno telo zaleđeno i potpuno zavejano snegom.

"Obdukcijski nalazi će naknadno utvrditi tačan uzrok smrti, najverovatnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je u pitanju infarkt", kazao je Došović. Đorđević je živeo sam u kući ispred koje je pronađen.

Njegovo telo je pronašla njegova ćerka, pa je slučaj prijavila policiji.

Bez pronađenog Đorđevića, u Kuršumliji je od posledica smrzavanja stradalo dvoje ljudi.

U planinskom selu Prevetica, od posledica smrzavanja stradala je Biserka Miltić (50), a njeno telo bio je zavejano u snegu nedaleko od porodične kuće.

U planinskom selu Perunika, ispred porodične kuće pronađena je Dunja Sević (62), čije je telo takođe zavejao sneg.

Nju su pronašle komšije.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kuršumlija: Pronađen muškarac u snegu

Izvor: S media, 14.Feb.2012

Dežurni lekar Slaviša Došović rekao je da je u Ulici doktora Hadžića u Kuršumliji, pronadjeno telo zaleđeno i potpuno zavejano snegom..."Obdukcijski nalazi će naknadno utvrditi tačan uzrok smrti, najverovatnije je u pitanju infarkt", kazao je Došović...Nastavljena potraga na jezeru Perućac..Crna...

Nastavak na S media...

Treća žrtva smrzavanja u Kuršumliji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Feb.2012

KURŠUMLIJA -..Miloš Đorđević (69) iz Kuršumlije, koji je danas pronađen mrtav u svom dvorištu, treća je žrtva smrzavanja na području kuršumlijske opštine, rekao je Tanjugu zamenik predsednika te opštine Dejan Milošević...Prema njegovim rečima, uprkos mehanizaciji i akciji čišćenja...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Još jedna žrtva smrzavanja u Kuršumliji

Izvor: Glas javnosti, 14.Feb.2012

KURŠUMLIJA- U dvorištu porodične kuće u Kuršumliji pronađeno je telo Miloša Đorđevića (69), koje je najmanje dva dana bilo u snegu. Dežurni lekar Slaviša Došović rekao je da je u Ulici doktora Hadzića u Kuršumliji, pronađeno telo zaleđeno i potpuno zavejano snegom.  "Obdukcijski nalazi...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.