IZREŠETAN U NARKO OBRAČUNU Ko je vlasnik kafića koji je likvidiran u Belvilu

Izvor: Blic, 30.Jul.2016, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZREŠETAN U NARKO OBRAČUNU Ko je vlasnik kafića koji je likvidiran u Belvilu

Aleksandar Stamenković (44), koji je likvidiran jutros ispred svog kafića "Piazza del caffe" u naselju Belvil, policiji je poznat od ranije po podužem krivičnom dosijeu, saznaje "Blic".

Kako saznajemo, Stamenković je ranije hapšen zbog trgovine narkoticima i nanošenja teških telesnih povreda.

S obzirom da je istražnim organima bio poznat po brojnim poslovima "sa one strane zakona" policija pretpostavlja da je Stamenković ubijen u narko obračunu. U tom pravcu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za sada, ide istraga.

EGZEKUCIJA U BELVILU Vlasnik kafića bežao iz džipa, izrešetao ga napadač na motoru (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

Stamenković je ubijen oko 9.45 sati jutros kada je parkirao svoj crveni "rendž rover" i od napadača na motoru pokušao da pobegne u svoj kafić. Oni su ga, međutim, sustigli i sa više metaka ubili na platou ispred njegovog kafića na kom se inače igraju deca. Ubica je nakon likvidacije sa svojim saučesnikom na motoru pobegao sa lica mesta.

Policija vrši uviđaj i radi na rasvetljavanju ovog zločina.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Likvidacija u Belvilu zbog droge?

Izvor: Mondo, 30.Jul.2016

Vlasnik kafića "Pjaca del kafe" Aleksandar Stamenković (44) ubijen je ispred svog lokala u novobeogradskom naselju Belvil. Razlog, pišu mediji, obačun zbog droge...Foto: Mondo/ Stefan Stojanović.."Večernje Novosti" pišu da vlasni kafića ima ozbiljan policijski dosije, a da je ubistvo najverovatnije...

Nastavak na Mondo...

Ko je vlasnik kafića koji je likvidiran u Belvilu?

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jul.2016

Aleksandar Stamenković (44), koji je likvidiran u subotu ujutru ispred svog kafića "Piazza del caffe" u naselju Belvil, policiji je poznat od ranije po podužem krivičnom dosijeu...Stamenković je ranije hapšen zbog trgovine narkoticima i nanošenja teških telesnih povreda, piše "Blic"...S obzirom...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.