IZOLOVAN U ISTRAŽNOM ZATVORU Otac monstrum osumnjičen za silovanje ćerke uskoro pred istražnim sudijom

Izvor: Blic, 25.Maj.2016, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZOLOVAN U ISTRAŽNOM ZATVORU Otac monstrum osumnjičen za silovanje ćerke uskoro pred istražnim sudijom

„Kome ja da se požalim što mi ovi momci dobacuju, kad meni otac radi mnogo gore stvari...”

Ovim rečima devojčica iz Koceljeve (15) požalila se drugarici, nakon što su im dečaci iz starijih razreda bezobrazno dobacivali pri povratku iz škole, i tako je počelo da se odmotava klupko monstruozne priče u kojoj je otac uhapšen pod sumnjom da je silovao ćerku. Drugarica zlostavljane devojčice sve je ispričala svojoj majci, a ona policiji.

Pročitajte još: >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Nesrećna devojčica je prošle godine bila vukovac i važila je za jednog od najboljih đaka u osnovnoj školi. Ni juče, kao ni prethodnog dana, nije išla u školu, a posle nastave posetilo je kompletno odeljenje u koje ide.

Kako „Blic“ saznaje, nakon što se sve otkrilo, devojčica je drugarici poslala SMS: „Sada ću konačno moći da živim normalno, a ne kao životinja“.

Otac, osumnjičen za silovanje ćerke, prebačen je u istražni zatvor Bogosavac u blizini Šapca, gde će u samici sačekati izlazak pred istražnog sudiju. U policiji se branio ćutanjem.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.